Tápértékszámítás
programmal
vagy manuálisan?
Programmal egyszerűbb
20-30 termék tápértékének számításához már elengedhetetlen egy olyan program, amely könnyíti és gyorsítja ezt a folyamatot azáltal, hogy a rendelkezésre álló adatokat adatbázisban tárolja és ezek használatát könnyen elérhetővé teszi.
A Parola Kft 2010 óta folyamatosan fejleszti és forgalmazza a TÁPÉRTÉKSZÁMÍTÓ PROGRAMOT, amelyet jelenleg több száz élelmiszeripari vállalat használ Magyarországon.
A TÁPÉRTÉKSZÁMÍTÓ PROGRAM funkcióiról és a programmal kapcsolatos információkról az alábbiakban olvashat.
Tápértékszámítás
A tápértékszámítás munkával jár: programmal és program nélkül is, de az eredmény nem ugyanaz!
Kinek javasoljuk?
Programunkat kis, közép valamint nagy sütőipari vállalkozásoknak és cukrászdáknak is ajánljuk.
Programmal egyszerűbb
Tetszőleges számú cikket fel lehet venni a programba. Az alapanyagok feltöltése körülbelül egy percet vesz igénybe / alapanyag. Minden alapanyaghoz külön-külön lehet rögzíteni a tápérték tartalmát (100 grammra vonatkoztatva), az allergén tartalmát és az összetett összetevőit.
Elmenthető termékspecifikációk
A raktárban található alapanyagok csomagolásáról akár fotót is készíthet, melyet a programba van lehetősége feltölteni, így bármikor megnézheti, hogy mi alapján rögzítette a tápértékelemeket, összetett összetevőket. Ugyanígy lehetősége van a gyártó/beszállító által kiállított termékspecifikációk mentésére is.
Késztermékek felvétele
Ugyanabban a menüpontban történik a késztermékek felvétele, mint az alapanyagoké. Az alapanyagokat és a késztermékeket gyűjtő néven „CIKK”-nek nevezzük. Egy késztermék felvétele szintén 1 percet vesz igénybe. A későbbiekben a késztermékhez lehet majd normát felvenni.
Anyagnormák felépítése
Minden termékhez fel kell tölteni az összetételt (receptúrát, anyagnormát). A receptúrában van lehetőség félkész terméket beépíteni (például tészta vagy töltelék). Ez esetben a félkész termék receptúráját külön fel kell venni a rendszerbe.
Rengeteg nyomtatási lehetőség
A programmal minden alapértelmezett nyomtatóra lehet nyomtatni, továbbá PDF formátumban el lehet menteni a nyomtatásokat.
Sokoldalú felhasználás
A felépített rendszerből nyert adatokat másra is használhatja
Amennyiben weboldalra szeretné feltölteni termékeit és azok tápértékeit, lehetősége van a programból exportálni, ezzel időt és energiát spórolhat.
Az anyagnormái egy helyen lesznek
Nem kell többé receptes füzetbe írnia az anyagnormákat, minden receptúrája digitalizálva lesz, egy gombnyomásra megjeleníthetővé válik.
A program bevezetése
Súgók
Videoportál
Csoportos oktatás
Azonnali segítség
Tápértékszámítás
programmal
vagy manuálisan?
Programmal egyszerűbb
20-30 termék tápértékének számításához már elengedhetetlen egy olyan program, amely könnyíti és gyorsítja ezt a folyamatot azáltal, hogy a rendelkezésre álló adatokat adatbázisban tárolja és ezek használatát könnyen elérhetővé teszi.
A Parola Kft 2010 óta folyamatosan fejleszti és forgalmazza a TÁPÉRTÉKSZÁMÍTÓ PROGRAMOT, amelyet jelenleg több száz élelmiszeripari vállalat használ Magyarországon.
A TÁPÉRTÉKSZÁMÍTÓ PROGRAM funkcióiról és a programmal kapcsolatos információkról az alábbiakban olvashat.
Tápértékszámítás
A tápértékszámítás munkával jár programmal és program nélkül is, de az eredmény nem ugyanaz!
Kinek javasoljuk?
Programunkat kis, közép valamint nagy sütőipari vállalkozásoknak és cukrászdáknak is ajánljuk.
Alapanyagok feltöltése
Tetszőleges számú cikket fel lehet venni a programba. Az alapanyagok feltöltése körülbelül egy percet vesz igénybe / alapanyag. Minden alapanyaghoz külön-külön lehet rögzíteni a tápérték tartalmát (100 grammra vonatkoztatva), az allergén tartalmát és az összetett összetevőit.
Elmenthető termékspecifikációk
A raktárban található alapanyagok csomagolásáról akár fotót is készíthet, melyet a programba van lehetősége feltölteni, így bármikor megnézheti, hogy mi alapján rögzítette a tápértékelemeket, összetett összetevőket. Ugyanígy lehetősége van a gyártó/beszállító által kiállított termékspecifikációk mentésére is.
Késztermékek felvétele
Ugyanabban a menüpontban történik a késztermékek felvétele, mint az alapanyagoké. Az alapanyagokat és a késztermékeket gyűjtő néven „CIKK”-nek nevezzük. Egy késztermék felvétele szintén 1 percet vesz igénybe. A későbbiekben a késztermékhez lehet majd normát felvenni.
Anyagnormák felépítése
Minden termékhez fel kell tölteni az összetételt (receptúrát, anyagnormát). A receptúrában van lehetőség félkész terméket beépíteni (például tészta vagy töltelék). Ez esetben a félkész termék receptúráját külön fel kell venni a rendszerbe.
Rengeteg nyomtatási lehetőség
A programmal minden alapértelmezett nyomtatóra lehet nyomtatni, továbbá PDF formátumban el lehet menteni a nyomtatásokat.
Sokoldalú felhasználás
A felépített rendszerből nyert adatokat másra is használhatja
Amennyiben weboldalra szeretné feltölteni termékeit és azok tápértékeit, lehetősége van a programból exportálni, ezzel időt és energiát spórolhat.
Az anyagnormái egy helyen lesznek
Nem kell többé receptes füzetbe írnia az anyagnormákat, minden receptúrája digitalizálva lesz, egy gombnyomásra megjeleníthetővé válik.
Súgók
Videoportál
Csoportos oktatás
Azonnali segítség
Tápértékszámítás
programmal
vagy manuálisan?
Programmal egyszerűbb
20-30 termék tápértékének számításához már elengedhetetlen egy olyan program, amely könnyíti és gyorsítja ezt a folyamatot azáltal, hogy a rendelkezésre álló adatokat adatbázisban tárolja és ezek használatát könnyen elérhetővé teszi.
A Parola Kft 2010 óta folyamatosan fejleszti és forgalmazza a TÁPÉRTÉKSZÁMÍTÓ PROGRAMOT, amelyet jelenleg több száz élelmiszeripari vállalat használ Magyarországon.
A TÁPÉRTÉKSZÁMÍTÓ PROGRAM funkcióiról és a programmal kapcsolatos információkról az alábbiakban olvashat.
Tápértékszámítás
A tápértékszámítás munkával jár programmal és program nélkül is, de az eredmény nem ugyanaz!
Kinek javasoljuk?
Programunkat kis, közép valamint nagy sütőipari vállalkozásoknak és cukrászdáknak is ajánljuk.
Alapanyagok feltöltése
Tetszőleges számú cikket fel lehet venni a programba. Az alapanyagok feltöltése körülbelül egy percet vesz igénybe / alapanyag. Minden alapanyaghoz külön-külön lehet rögzíteni a tápérték tartalmát (100 grammra vonatkoztatva), az allergén tartalmát és az összetett összetevőjű alapanyagok összetevőit.
Elmenthető termékspecifikációk
A raktárban található alapanyagok csomagolásáról akár fotót is készíthet, melyet a programba van lehetősége feltölteni, így bármikor megnézheti, hogy mi alapján rögzítette a tápértékelemeket, összetett összetevőket. Ugyanígy lehetősége van a gyártó/beszállító által kiállított termékspecifikációk mentésére is.
Késztermékek felvétele
Ugyanabban a menüpontban történik a késztermékek felvétele, mint az alapanyagoké. Az alapanyagokat és a késztermékeket gyűjtő néven „CIKK”-nek nevezzük. Egy késztermék felvétele szintén 1 percet vesz igénybe. A későbbiekben a késztermékhez lehet majd normát felvenni.
Anyagnormák felépítése
Minden termékhez fel kell tölteni az összetételt (receptúrát, anyagnormát). A receptúrában van lehetőség félkész terméket beépíteni (például tészta vagy töltelék). Ez esetben a félkész termék receptúráját külön fel kell venni a rendszerbe.
Sokoldalú felhasználás
A felépített rendszerből nyert adatokat másra is használhatja
Amennyiben weboldalra szeretné feltölteni termékeit és azok tápértékeit, lehetősége van a programból exportálni, ezzel időt és energiát spórolhat.
Az anyagnormái egy helyen lesznek
Nem kell többé receptes füzetbe írnia az anyagnormákat, minden receptúrája digitalizálva lesz, egy gombnyomásra megjeleníthetővé válik